Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Première ‘The Sound of The Blues and Americana’ in Barendrecht = UITVERKOCHT

28 september 2019 @ 20:15 - 22:00

€28,50

Televisie orakel Johan Derksen komt dit seizoen, na de succesvolle shows ‘Pioniers van de Nederpop’ en ‘Keeps the Blues Alive’, met zijn derde programma ‘The Sound of The Blues & Americana’. Johan Derksen en ‘The Sound of the Blues & Americana’ is geen opvallende combinatie. In zijn eigen radioprogramma op Radio Rijnmond draait hij voornamelijk The blues, soul, country en americana.

Deze keer wordt de blues gelardeerd met de vanuit Amerika oprukkende americana sound. Speciaal hiervoor haalt Derksen twee Amerikaanse artiesten naar Nederland: Malford Milligan uit Austin en Di Reed uit Houston. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville. Reed scoorde hits met de meidengroep Jade en was de afgelopen vijftien jaar achtergrondzangeres en sidekick bij Stevie Wonder en Rod Stewart. Om de sound van de blues en americana eer aan te doen, heeft Derksen de beste vocalisten en muzikanten gemobiliseerd voor zijn nieuwe programma.

De blues en de americana sound schuren in dit programma voortdurend tegen elkaar aan. Verwacht weergaloze gitaarsolo’s, rauwe blues songs en de authentieke americana sound zoals alleen deze rasartiesten kunnen brengen.

Koop nu 1 van de laatste kaartjes op Theaterhetkruispunt.nl

Organisator

Johan Derksen

Locatie

Theater het Kruispunt
Middenbaan 111
Barendrecht, Zuid-Holland 2991 CS
Telefoon:
0180 615 958